Over ons

Galeco b.v. ontstond in 1996 als een privé-bedrijf met 100% Pools kapitaal. Galeco is actief als één van de bedrijven die tot de business groep GALECO Rainwater Technology behoren.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verdelen van regenwaterafvoersystemen. Tot onze beste systemen behoren: dakgootsysteem Galeco PVC, Galeco STAL (STAAL), Galeco LUXOCYNK, Galeco BEZOKAPOWY (voor daken zonder oversteek) en het systeem van onderdakbekledingspanelen - Galeco DECOR.

Wij zijn begonnen met het importeren van PVC dakgootsysteem maar mettertijd hebben wij ook ons eigen merk ontwikkeld. Het rijke assortiment van Galeco is het resultaat van talloze ervaringen verworven in de geschiedenis van ons bestaan en van nauwgezet uitgevoerd marktonderzoek. Door te luisteren naar de noden van de klant nodig en door aan deze wensen tegemoet te komen, worden wij gerekend tot de topproducenten van gotensystemen in Polen.

In onze offerte bieden wij diverse PVC-gotensystemen aan. De PVC-regengoot is het oudste product dat wij maken. Daarnaast hebben wij nog Galeco STAL (STAAL) die van gecoated staal is gemaakt. Dit product krijgt veel belangstelling op zowel binnenlandse alsook buitenlandse exportmarkten. Naast deze systemen bieden wij ook een economisch systeem van staalgoten Galeco LUXOCYNK aan. Ons allernieuwste product is Galeco voor daken zonder oversteek. Ons gamma wordt afgesloten met Galeco DECOR – het systeem van onderdakbekledingspanelen gemaakt uit de allerbeste kwaliteitsmaterialen.

Galeco gotensystemen hebben een karakteristieke vorm. De randen van de goten worden namelijk naar binnen gebogen waardoor het overlopen van water, zelfs bij zware neerslag, onmogelijk wordt. Tevens dient men ook de grote mechanische weerbaarheid en kleurenvastheid van onze producten te vermelden. Onze producten zijn bestand tegen corrosie, zuren, basen, zouten en andere samengestelde stoffen die zich in opgeloste vorm in het regenwater kunnen bevinden.

Gedurende de hele periode van ons bestaan hebben wij systematisch onze activiteiten uitgebreid door nieuwe verkooppunten te openen. Op dit moment bedienen wij onze klanten in acht regionale kantoren in Gdynia, Mikołów, Płock, Poznań, Puławy, Tarnów, Warschau en Wrocław. Door zo'n geografische spreiding, kunnen wij de bevoorrading optimaal en flexibel laten verlopen.

Een speciaal ontwikkeld leveringssysteem waarborgt dat de goederen permanent beschikbaar zijn in alle verkooppunten. Dit systeem werd speciaal voor onze doeleinden uitgedacht en het wordt nu nog steeds door onze logistieke specialisten verbeterd.

Sinds 2001 is Galeco ook op de buitenlandse markten actief. Onze strategische afzetmarkten zijn Rusland en Oekraïne. Wij richtten ook drie dochtervennootschappen op waardoor wij op lokale markten vertegenwoordigd zijn: Galeco Hungaria in Hongrarije, Galeco Slovensko in de Slowaakse Republiek en Galeco Oekraïne. Op dit moment zijn wij ook in Witrusland, Litouwen, Letland, Tsjechië, Roemenië, Moldavië, IJsland, en Kazakstan actief. De nieuwste uitdagingen zijn: Turkije, Verenigd Koninkrijk en Tadzjikistan.

Wij bieden onze partners goede samenwerkingsvoorwaarden, een rijk gamma producten, stipte leveringen en vlotte betalingen. Dit alles waarborgt een goede samenwerking en succes. Wij zetten in op kwaliteitsproducten, ervaring en hoog gekwalificeerd personeel.

Kwaliteit en betrouwbaarheid, eerlijkheid en degelijkheid van ons bedrijf werden meermaals door vele diploma's en kwaliteitscertificaten bevestigd.

De filosofie van ons bedrijf wordt in het karakteristieke logo van onze vennootschap weerspiegeld. Dat logo straalt optimisme uit in alles wat wij doen. Met onze slogan ‚een glimlach bij regen’ wijzen wij erop dat wij altijd in staat zijn om goede oplossingen te vinden zodat je zelfs bij regen en ongunstige omstandigheden kan glimlachen. Dit is onze manier om te bouwen aan een vriendelijk imago van ons bedrijf. Wij willen dat onze naam doet denken aan professioneel handelen en een positieve attitude.