Dakgootsystemen

Galeco Stal (Staal): Dakgootsysteem Galeco Staal onderscheidt zich door diepere staalgoten dan de andere goten die op de markt beschikbaar zijn. Daardoor kan regenwater efficiënter afgevoerd worden.

Galeco Luxocynk: combineert alle voordelen van het bekende Galeco STAL (STAAL) systeem met een stijlvolle zilverkleur van de goot en dit tegen een betaalbare prijs.

Galeco Tytan Cynk (Titaan Zink): dakgotensysteem Galeco TYTAN CYNK (Titaan Zink) bestaat uit goten, afvoerpijpen en toebehoren gemaakt van een duurzame zinklegering die garant staat voor vele jaren veiligheid.

Galeco Decor: Galeco DECOR-systeem is een inbouwsysteem van onderdakbekledingspanelen (siding). Het decoratief en beschermend systeem voor het onderdak is in diverse kleuren beschikbaar wat de esthetiek van het gebouw verbetert.

PVC Galeco: dakgotensysteem PVC-Galeco is een nieuw gesloten gootsysteem gemaakt door middel van het moderne co-extrusieproces waardoor de hoge kwaliteit en duurzame functionaliteit van het systeem verzekerd worden.

Galeco Bezokapowy goten voor daken zonder oversteek: dit is een innovatieve oplossing bestemd voor gebouwen met daken zonder oversteek. Door het vierhoekig ontwerp van de goot, kan deze in de gevel van het gebouw ingebouwd worden. Dit systeem is ook beschikbaar voor alternatieve montage