Galeco STAL2 is een dakgootsysteem dat gebaseerd is op een vierkant profiel van de dakgoot en van de afvoerpijp. De nieuwe vierkante dakgoot van Galeco biedt de mogelijkheid om een modern en esthetisch uitzicht te geven aan een huis met een overstek. Dit is mogelijk dankzij het afdekstuk van de onderdakbekleding bevestigd aan de metalen steunklampen, dat het voorste deel van de dakgoot afdekt; hierdoor wordt het effect van de vlakke afwerking van het overstek bezorgd.

baner_stal2-maly.png

Rynny kwadratowe w systemie rynnowym Galeco STAL 2

In het Galeco STAL2 dakgootsysteem hebben afvoerpijpen eveneens een vierkant profiel. Geleid aan de buitenkant van de gevel, vormen ze een bijkomend esthetisch element dat zich ideaal in het geheel van het moderne gebouw laat inpassen. Na de doorsteek van de afvoerpijp door het onderdakbekledingspaneel, worden de overige elementen van de verticale afvoer op dezelfde manier als de elementen van andere dakgootsystemen geïnstalleerd.

Een gedetailleerde beschrijving van de elementen van het vierkant dakgootsysteem kan men in de tab met de 125/80 elementen vinden. Het nieuwe dakgootsysteem met de vierkante dakgoot is beschikbaar in de handel vanaf maart 2015.

 

Rozmiary rynien kwadratowych w systemie Galeco STAL 2

Informatie over de afmetingen

Het Galeco STAL2 dakgootsysteem 125/80x80 dient voor de regenwaterafvoer van eengezinswoningen, residentiële en kleine industriële gebouwen. Dankzij het vierkant profiel is de dakgoot doeltreffender dan de concurrerende dakgoten van 125 mm met een rond profiel. De rechthoekige pijp is ontworpen met het oog op moderne oplossingen die zich ideaal in de vormgeving van het huis inpassen.

 

Kleuren

W zależności od pokrycia dachowego lub elewacji oferujemy trzy wersje kolorystyczne systemu z rynną kwadratową. Na zamówienie istnieje możliwość lakierowania maskownicy na dowolny kolor z palety RAL.

RAL-kleur Kleur Galeco Materiaal
~ RAL 8017 E

Chocoladebruin

kolor_braz.png STAL
~ RAL 9005 B

Gitzwart

kolor_czern.png STAL
~ RAL 7015 A

Zwartgrijs

kolor_grafitowy.png STAL

Rynny kwadratowe - maskownica kwadratowa - system rynnowy Galeco STAL 2

Speciaal ontworpen afdekstuk voor onderdakbekleding

De speciaal ontworpen steunklamp beschikt over sloten in het onderste gedeelte, waardoor men er het afdekstuk van de onderdakbekleding in kan vastklikken. Het afdekstuk is een element, dat men op elk ogenblik kan demonteren met het oog op onderhoudswerkzaamheden.

Bovendien werd het onderste gedeelte van het afdekstuk geprofileerd in de vorm van een montagelat “J”, beschikbaar in het onderdakbekledingssysteem Galeco DECOR, wat het mogelijk maakt om op een heel eenvoudige manier het onderdakbekledingspaneel aan te brengen en meteen ook voor de esthetische afwerking van het overstek te zorgen.