Galeco Tytan-Cynk System

 

Mijne heren,

Met groot genoegen breng ik u ter kennis dat Galeco met ingang van april een nieuw dakgotensysteem – Galeco TYTAN CYNK -  aanbiedt. Dit product wordt uit een 0,7 mm dikke plaat vervaardigd met een zinkgehalte van 99,995%. Het systeem wordt gemaakt conform de norm PN-EN 612 en baseert zich op de traditionele productiemethodes en TYTAN CYNK-montagetechnieken.

In de eerste fase bieden wij dit systeem met de volgende afmetingen aan: voor goten - 127 (bij uitvouwen 280 mm) en 153 (bij uitvouwen 333 mm) en voor afvoerpijpen - 80 en 100 mm. Het systeem zal direct te koop zijn in vier van onze Galeco-verkooppunten, namelijk in Gdynia, Mikołów, Poznań en Wrocław. In alle andere verkooppunten kan men dit systeem op bestelling krijgen. Het systeem wordt samen met andere leveringen van Galeco vervoerd waardoor de uitstekende service standaard is en een zeer snelle leveringstermijn aangeboden kan worden.

Later zullen we ons gamma met andere afmetingen uitbreiden. Wij overwegen ook om een systeem gemaakt uit gepatineerde plaat in onze aanbod op te nemen.

Ik hoop dat dit nieuwe product op uw gunstige reactie mag rekenen en dat het een stevige plaats zal innemen tussen alle producten van Galeco. Voor al uw vragen en bestellingen kunt u met ons contact opnemen.

 

Tomasz Piotrowski

Directeur Verkoop en Marketing.

Galeco Tytan-Cynk system elementen