Onze vestigingen

Om de beperkingen opgelegd door afstanden, leveringstijden en bevoorrading te overwinnen, heeft Galeco een speciaal distributiesysteem voor zijn producten ontwikkeld. In Polen hebben wij acht verkoopkantoren in Gdynia, Katowice, Płock, Poznań, Puławy, Tarnów, Warschau en Wrocław. Door deze spreiding kunnen wij onze klanten optimaal van gootsystemen: goten, afvoerpijpen, fittingen en andere toebehoren bevoorraden en soepel op de markt opereren.

De bestellingen worden gecoördineerd door het verkooppersoneel van het desbetreffende verkoopkantoor. Elk verkoopkantoor beschikt over zijn eigen magazijn.

Galeco heeft zijn activiteiten uitgebreid door zijn producten sinds 2001 te exporteren. Het grootse deel van export richt zich op de markten van Zuidoost-Europa. In Hongarije is Galeco Hungaria actief, in Slowakije – Galeco Slovakia en in Oekraïne – Galeco Oekraïne. In Wit-Rusland, Bulgarije, Tsjechië, Roemenië, Moldavië, Lithuania, Letland, Rusland, Kazachstan, Turkije, IJsland en Slovenië hebben wij eigen vertegenwoordigers die onze producten verdelen.

De voorraden worden door het professionele logistiek-team van Galeco beheerd. Door de continue monitoring van de magazijnen bevoorrading kunnen wij een vlotte doorstroming van de goederen tussen het bedrijf en zijn klanten bewerkstelligen.